Vanuit ons vakgebied zijn wij continu bezig om onze kennis te ontwikkelen en up-to-date te houden. Dit doen we o.a. door samenwerking met Hogescholen en Universiteiten en door innovatieve projecten. Wij willen deze kennis graag met je delen. Dat doen we via uiteenlopende podia als opleidingen, seminars, het MLC KennisCafé, games, blogs, boekenkast en video’s.

MLC Academy

Met de MLC Academy brengen we theorie en praktijk bij elkaar. Uitgangspunt is altijd de borging binnen de eigen werksituatie. We bieden zowel Incompany trainingen als standaard modules.

Onze publicaties

MLC is hét adviesbureau op het gebied van Customer Excellence. Wij inspireren organisaties tot passie voor de klant. Dit doen wij met een hecht team van ervaren consultants met expertise op allerlei vakgebieden. En die expertise delen wij graag met onze klanten.

Dit doen wij door middel van het uitgeven van artikelen, essays, whitepapers en e-books. Onze publicaties zijn altijd kosteloos te downloaden op onze site. Rechts op deze pagina vind je onze recente publicaties.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.